• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Радови у Сувом Долу на потесу према „Шиљатој“

Radovi na atarskim putevima ua suvom doluПриоритет у раду локалног руководства жагубичке општине јесте свакако и изградња, поправка и реконструкција брдских и атарских путева по свим насељима, како би се мештанима створили што бољи услови за одлазак до имања, салаша и викендица.

Једна од деоница где су тренутно актуелни радови јесте и атар насеља Суви До, конкретно на потесу према „Шиљатој“ како мештани називају овај део насеља. У питању је атарски пут који је веома битан за готово све житеље села, јер већина њих туда пролази до својих парцела.

По изјавама мештана на овој деоници нису извођени радови преко 50 година уназад и стога велику захвалност дугују пре свега локалном руководству, што су имали разумевања за њихове потребе.  

Грађевинска сезона 2018. године започета је урбано и на свим пољима, тако да грађани општине Жагубица могу очекивати радове по свим селима, па чак и тамо где се најмање надају, јер се локална самоуправа труди да створи инфраструктуру за пре свега ефикаснију аграрну производњу а и квалитетнији живот пољопривредника.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=Lu5ma9OfgMw{/videobox}


social housing125 x 125

© 2021 Општина Жагубица
design by XB