Штампа

Општина Жагубица богатија за још један спортски клуб

 Novi trener Karate kluba Panteri u ZagubiciРуководство општине Жагубица и даље за приоритет има развој спорта, како би се деци и омладини пружила могућност да покажу своје умеће у разним дисциплинама.

Вођени чињеницом  да око тридесетак основаца и средљошколаца из жагубичке општине тренирају карате и да за поменути спорт влада велико интересовање, руководиоци клуба у договору са преседником општине Сафетом Павловићем, одлучили су да оснују Oпштински карате клуб „Пантери – 012“.

Након двомесечне паузе направљене због пререгистарације већ постојећег клуба „Пантери“,  први заједнички тренинг каратиста чланова клуба из Крепољина и Жагубице, одржан је  у фискултурној сали Основне школе“Јован Шербановић“ у Крепољину, коме су поред родитеља деце присуствовали пердседник клуба Ненад Тинтуловић и секретар Лидија Трифуновић.  

Томислав Јелић из Ресавице, оперативни тренер каратеа, мајстор каратеа пети дан и интернационални карате судија,тренираће девојчице и дечаке чланове клуба „Пантери 012“.

Нови тренер каратеа, рекао је да ће му бити задовољство да помогне да у општини Жагубица, поново заживи карате спорт , а поготово то што ће чланове клуба научити новим вештинама, како би наставили да остварују добре резултате.

Први тренинг са новим тренером чланови клуба „Пантери 012“, провели су размењујући мишљења о техникама  које прате вештину каратеа.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=WE63H6uQLZo{/videobox}