• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Друга Међународна конференција “Слика жена у медијима”

 Druga Medjunarodna konferencija Slika zena u medijimaДруга Међународна конференција “Слика жена у медијима” са темом утицај медија на систем вредности који опредељује улогу жена у друштву, одржана је у Београду у организацији Клуба Првих жена Србије.

Конференција је садржала три панела: жене у свету бизниса, успешна жена у науци, политици, уметности и спорту и трећи панел са текућим питања.

Скуп је отворила Дијана Глигоријевић, председница Удружења „ Клуб Првих жена“ а обратила се такође и Љиљана Лончар, саветница за родну равноправност потпредседнице Владе Србије Зоране Михајловић. О женама које су изузетно успешне у свим сферама живота говорила је и Марија Обрадовић, народна посланица и подпредседник Српске Напредне странке.

Конференцији су присуствовале чланице Удружења “Миленијумска жена“ из Свилајнца са председницом Маријом Стевановић, жене из Новог Сада, Чланице Удружења “Бизнис на Штиклама”, жене из Општине Жагубица и председница Скупштине општине Оливера Пауљескић са сарадницама, а скуп је подржао и својим присуством увеличао Сафет Павловић, председник општине Жагубица.

Умрежавање жена које ће повезивати жене из разних делова Србије разних образовних профила, управо је и циљ одржавања Међународне конференције “Слика жена у медијима”, које организује Удружење „Клуб Првих жена“, а које ће у сваком погледу подржати и жене из општине Жагубица као и локално руководство са председником општине Сафетом Павловићем на челу.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=XHLmRklAtck{/videobox}    


© 2022 Општина Жагубица
design by XB