• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Мештани Селишта добили водовод

Pusten u rad vodovod u SelistuМештани села Селиште добили су веома леп поклон пред новогодишње празнике од стране локалне самоуправе општине Жагубица. Добра сарадња Савета Mесне заједнице Селиште и локалне управе уродила је плодом, тако да је пуштање у рад водоводног система јако обрадовало мештане. Поред овог приоритетног питања које је коначно решено, комплетно је реновирана и сређена сеоска кафана у истоименом насељу која ће суграђанима служити за окупљања и дружења. Иста ће бити, једино место за разоноду, како младих тако и старих.

Претпоследљег дана децембра месеца поводом овог важног догађаја, у Селишту је организована пригодна свечаност којој су поред свих релевантних представника општинских предузећа и повереника месних заједница присуствовали и челници Oпштинске управе Жагубицa заједно са председником општине Сафетом Павловићем.

Уз најлепше честитке поводом предстојећих празника Павловић је истакао:„Драги грађани, данас смо решили један од највећих проблема у селу, а у најскорије време покушаћемо да у дело спроведемо и остало што је обећано у предизборној кампањи. Предизборна обећања коалиције СПС – СНС – Покрет за Хомоље су већим делом реализована, а још мало тога је остало да решимо и урадимо у 2015. у насељу Селиште. У  то име пуно среће, здравља и успеха, живели“, истакао је председник општине Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=eVM5qdq2Q_4{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB