• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Најава за учешће на 36. Сајму туризма у Београду

Turistička OZ i ove godine ucestvuje na sajmu TurizmaБеоградски Сајам туризма, највећа туристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, одржаће се ове годинеод 27. фебруара до 2. марта. Биће представљена богата туристичка понуда и културни потенцијал Србије, занимљиве дестинације са разноврсним садржајима за одмор, забаву, рекреацију, авантуре и још пуно занимљивости. Већ годинама уназад, учешће узима и општина Жагубица где туристичку понуду Хомоља излаже Туристичка организација општине Жагубица. Стим у вези саговорник Тeлевизије "Хомоље" била је Мартина Лукић, директор Туристичке организације општине Жагубица, која је најавила учешће на предстојећем Сајму.

"Сајам туризма нама представља највећу активност  када су у питању манифестације које се одржавају ван општине Жагубица и улажемо пуно труда и рада да би све текло по плану четири дана колико Сајам и траје, а са припремама смо почели већ од јануара месеца. За разлику од прошлих година када смо наступали са осталим туристичким организацијама из Браничевског округа, ове године наступамо самостално, јер сматрам да Туристичка организација  општине Жагубица има довољно промотивног материјала, понуда, сувенира као и брендова Хомоља  чиме би се представила а да то не буде скучено или било како ограничено. Понуда ће ове године  бити богатија него раније што се брендова тиче (МЕД, МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ, РАКИЈА), а ове године ће се поред Милосаве Гроздић својим производима представити и породица Николић. Такође ће посетиоци кроз штампани материјал и флајере  моћи да виде сеоска  домаћинства која преферирају сеоски туризам. Издвојићу  и "Удружења жена" које ће на Сајму представити  ручне радове", истакла је директорка Туристичке.

Мото 36. Међународног туристичког Сајма је "Испуњавамо жеље", а међу излагачима ће по први пут бити Алжир, Аргентина, Румунија, Албанија, Иран и Индија.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=Qz1J_zf66mo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB