• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Наставак радова на уређењу зграде Oсновне школе „Моша Пијаде“

1Potpisivanje ugovora za nastavak sa radovima na o. skoliРадови на термичкој изолацији зграде Oсновне школе “Моша Пијаде“ у Жагубици биће спроведени у наредном периоду, током летњих месеци.

Oвај крупан посао, финансираће локална самоуправа општине Жагубица и на тај начин помоћи да  се у образовној установи „Моша Пијаде“ унапреди енергетска ефикасност и самим тим направи уштеда на грејању током зиме.

Како би поменути радови били спроведени по законској процедури, истим је предходило потписивање уговора две стране: извођача радова и директора основне школе, у присуству председника општине Жагубица Сафета Павловића, председника СО Жагубица Дејана Николића, као и ужег руководства школе.

Директор школе Снежана Николић, рекла је након потписивања уговора да је замена столарије, прозора на школи, израда фасаде и изолације веома значајна за комплетан објекат.

Пројекат је вредан око 16 милиона динара, а посао је добила фирма Д.О.О „Јовић градња“ из Пожаревца.

Председник општине Жагубица Сафет Павловић, честитао је будућем извођачу радова који је посао добио након спроведене Јавне набавке као најповољнији понуђач и пожелео ефектно и брзо обављање посла на обострано задовољство.  

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=I-BhyQUCCQ0{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB