• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана 68. седница Општинског већа у Жагубици

-sednica opstinskog veca - 68 u ŽagubiciУ Жагубици је 28. октобра одржана 68. седница Општинског већа, којом је председавао заменик председника општине Љубиша Јовкић.

Већници су разматрали укупно 43. тачке колико је са допунама садржао дневни ред.

Чланови Општинског већа донели су Одлуку о именовању иницијативног одбора за оснивање завичајног музеја „Хомоље“ у Жагубици, који би имао задатак да дефинише све акте и размотри битне детаље за нормално функционисање, овако важног објекта.

Усвојени су такође и предлог Одлуке о расписивању Конкурса за доделу стипендија ученицима средњих школа и постдипломцима, које иначе општина Жагубица додељује сваке године, као и Захтев Предшколске установе „Полетарац“ Жагубица за давање сагласности на смањење цене боравка деце.

Чланова већа упутили су одборницима Скупштине општине Жагубица на разматрање и усвајање предлоге одлуке о утврђивању елемената пореза на имовину за територију општине Жагубица, Одлуке о утврђивању просечне цене квадратног метра непокретности као и Статутарне Одлуке о допуни статута општине Жагубица.

Седница Скупштине општине  Жагубица, на којој ће се говорити о наведеним тачкама биће одржана у понедељак 02. новембра 2015. године.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=F52vm4v9nQI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB