• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана радионица на тему „Женско предузетништво“

1Radionica na temu Zensko preduzetnistvoОпштина Жагубица је 29. децембра била домаћин састанка на тему „Предузетнице у агробизнису – женско лице агробизниса“. Излагања предавача била су занимљива и конструктивна, а присутне грађанке су се лепо дружиле учествујући на истој. Основни циљ организовања ове врсте радионице је да се заинтересованим женама покаже и прикаже како да на најлакши начин домаћи производи могу најбоље бити признати на тржишту. О томе како да домаћи производи Хомоља добију бренд, а домаћице сертификате говорили су : Драгана Стојановић, организатор предавања, Дејан Чорогар, представник фирме Делта аграр, и Мирела Стојиловић из књиговонствене агенције центра за једнаке пословне могућности „Едука плус“.

Присутне је поздравио и Радиша Милошевић, начелник одељења за привреду и еконимски развој општине Жагубица, истакавши да се на пољу развоја предузетништва за жене на подручју општине спроводе предавања са мотивима афирмације и стручног усавршавања врсних домаћица које на квалитетан начин своје производе могу представити широм земље.

Радионицу је организовала Општина Жагубица у сарадњи са домаћицом Милосавом Гроздић из Жагубице која своје врхунске производе већ годинама уназад представља на различитим сајмовима и манифестацијама здраве хране.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=EEFyB9kqBIo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB