• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Општина Жагубица на Сајму туризма у Београду

1Sajam turizma 2015 - ZagubicaМеђу мноштвом излагача на 37. Mеђународном сајму туризма, туристичке потенцијале општине Жагубица представила је Tуристичка организација новим промотивним активностима природних лепота овог краја и културно-историјских споменика, али и адекватном понудом на лицу места – уз гастрономске специјалитете, понудом јединствених здравих производа из природом незагађеног Хомоља, што уз препознатљиву љубазност домаћина чини уоквирен туристички производ  коме  се гости увек враћају.

И ове године сајам туризма је био јединствена прилика за привлачење што већег броја туриста, уговорање посета на лицу места, а све је већи број интересената за куповину на велико домаћих производа здраве хране из Хомоља.

Адекватно представљање Жагубице на овако престижној манифестацији и сву потребну помоћ туристичкој организацији, омогућила је општина Жагубица  на челу са председником општине, господином Сафетом Павловићем, како је истакла Мартина Лукић, директор ТО и захвалила се у име свих мештана.

Одличну сарадњу са општином Жагубица истакли су и сви овогодишњи излагачи на штанду Туристичке Организације Жагубица, а јединственост Хомоља као правог бисера туристичке понуде, никога није оставила равнодушним, укључујући и представнике Египта. Своје лепе утиске из Жагубице поделили су са нама и представници највећих туристичких брендова и у нашој земљи. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=LxVklXI6TiQ{/videobox}

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=tUaAkl9AS5Y{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB