• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Општина Жагубица учествовала на 36. Међународном Сајму туризма у Београду

Sajam turizma 2014Београдски Сајам туризма, највећатуристичка манифестација у земљи и југоисточној Европи, више од 30 година испуњава светске стандарде у пословању и са излагачима гради партнерске односе.На 36. Међународном Сајму  туризма који је завршен у недељу 02.марта, туристичkе потенцијале презентовале су, поред осталих, и туристичке организације Браничева и других округа Србије. Богату понуду Хомоља посетиоци су могли видети на штанду Туристичке организације општине Жагубица, где је посета била изненађујућа, чак и већа од очекиван.

"Општина Жагубица наступа самостално, што је велики успех у односу на предходне године када је Туристичка организација наступала заједно са излагачима из Браничевског округа. Новина је да ове године презентујемо нови туристички "водич кроз Хомоље" и флајере који много значе домаћинствима који се баве сеоским туризмом.  Део туристичког  потенцијала који  карактерише Хомоље и општину Жагубица представљен  је посетиоцима Сајма на најбољи начин почев од Хомољског бренда ракије, „еко производа“ без конзерванса и здраве хране за коју су се вредне домаћице заиста потрудиле. Ту је и Хомољско јагње као врсни специјалитет нашег подручја и народна ношња као неизоставни део поставке. Учешће на овом Сајму пуно нам значи јер остварујемо нове контакте који нам помажу у креирању нових пословних идеја",  рекла је Мартина Лукић, директорка Туристичке организације општине Жагубица.

Штанд Туристичке организације општине Жагубица 01.марта, посетили су  Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица и Оливера Пауљескић, заменик председника Скупштине општине  Жагубица.

Поред Жагубице, програме су представили још и Туристичке организације општина: Пожаревац, Велико Градиште, Кучево, Петровац на Млави, Голубац, Мало Црниће...

Квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године Сајам привучевелики број посетилаца. Ове године на Међународном Сајму туризма, учествовало је преко 1000 излагача из 54 земље света, а по први пут су се представиле Аргентина, Алжир, Албанија, Абу Даби, Малезија, Иран, Индија, Португал и Румунија. Земља партнер овогодишњег Сајма туризма  била је Индонезија.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=0mppiB9AJ10{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB