• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Општинско веће одржало 65. седницу

-Odrzana 65 sednica veca opstine ZagubicaОпштинско веће општине Жагубица одржало је 65. седницу на којој су чланови разматрали 9. тачака, а истом је председавао заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић.

На дневном реду нарене седнице Скупштине општине Жагубица која ће свечано бити одржана 25. септембра са почетком у 12 сати, наћи ће се прва тачка коју су подржали чланови већа, а то је предлог Одлуке о додели признања поводом Дана општине, те ће том приликом бити додељене 4 плакете и 10 дипломе.

Већници су у договору са председавајућим и сапредседником општине договорили да се помоћ у складу са могућностима упути спортским клубовима и установама из округа који су захтевима изразили своје потребе, а молбе мештана општине Жагубица за помоћ биће упућене надлежним установама које ће тимски одлучивати о томе под којим условима се може добити помоћ и ко на исту има право у складу са нормативима.

Попред председника општине Жагубица Сафета Павловића и чланова већа заседању су присуствовали начелник Општинске управе Животије Илић, председник Скупштине општине Жагубица Дејан Николић, као и шефови и представници ресорних одељења Општинске управе.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=MxNxoHO7XAw{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB