• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Отворена Банка Поштанска штедионица у Крепољину

 Otvorena Postanska stedionica u KrepoljinuБанка Поштанска штедионоица са традицијом дугом више од девет деценија отворила 27. децембра експозитуру у општини Жагубица у насељу Крепољин . Врпцу су пресекли Бојан Кекић, председник банке Поштанска штедионица и Сафет Павловић председник општине Жагубица, док су отварању присуствовали уже руководство општине Жагубица, Душко Нединић , председник општине Петровац на Млави, бројни клијенти и запослени у експозитурама банке.  По речима представника Поштанске штедионице, план банке свакако је да прошири пословање, а отварањем пословнице у Крепољину настављена је акција „Ближе грађанима“.

Експозитура Банке Постанске штедионице у Крепољину имаће немерљив значај за грађане, рекао је на отварању председник општине Жагубица, Сафет Павловић, узимајући у обзир чињеницу да су корисници услуга Банке до најближих експозитура морали да путују и до 40 кликометара.

„Желим да се захвалим руководству банке Поштанске штедионице што је указала поверење грађанима општине Жагубица и омогућила да им услуга буде доступнија“,рекао је председник општине Жагубица.  

Пословна мрежа Постанске штедионице чији оснивач је држава Србија богатија је за нову организациону јединицу  у Крепољину где ће корисницима услуга, којих у општини Жагубица има око 1 300, бити омогућено да на шалтеру и банкомату брже дођу до својих принадлежности.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=HtYqPlPO8QE{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB