• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Почело друго полугодиште за ученике

Pocelo drugo polugodiste 2014За ђаке основних и средњих школа у Србији завршен је тронедељни зимски распуст и почело је друго полугодиште које ће за ученике осмог разреда трајати до 30. маја, а за ђаке од првог до седмог разреда до 13. јуна. С обзиром да током распуста није било снега, ученици Основне школе "Моша Пијаде" Жагубица радују се почетку другог полугодишта, али је одмор, према њиховим речима, ипак кратко трајао. Поједини се и не радују превише јер им неки предмети стварају тешкоће, а како кажу уз више труда ипак се све научи.

Директор основне школе "Моша Пијаде" Снежана Николић, каже да ће се све активности за ову школску годину и у другом полугодишту спроводити по наставном плану и програму за 2013-2014. годину и додаје: "Први дан другог полугодишта протиче по устаљеном реду, часови су почели на време, а ученици су се већ активирали и отпочели са припремом програма за школску славу Светог Саву коју ћемо прославити 27. jануара."

Следећи мини одмор  ученици ће имати за Ускрс, од 17. до 23. априла. Иначе, за матуранте гимназија, друго полугодиште завршава се 23. Маја, а за ученике завршних разреда средњих стручних школа - седам дана касније.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=cnRteQV23BY{/videobox}

 

 

 

 

 

 

 

 

 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB