• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Сајам туризма у Београду од 21. до 24. фебруара

TO ZagubicaНа београдском сајму од 21. до 24. фебруара биће одржан Међународни сајам туризма, а у исто време и Сајам хотелско-угоститељске опреме "Хорека" и сајам вина "Бео вајн". Како се наводи у саопштењу београдског сајма, ове године у шест хала београдског сајма представиће се рекордан број излагача, преко 1000 из 45 земаља света. Поруком овогодишње манифестације "Путовања у срцу", највеће туристичке организације, агенције, туроператори, хотели, планински центри, бање, језера, градови, регије и земље са свих континената, посетиоцима ће понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.

 Посетиоци ће, такође, имати прилику да добију "first minute" понуде за ово лето, много повољније него непосредно пред летње путовање.

 -Земља партнер 35. Међународног сајма туризма је Немачка, која је међу водећим дестинацијама у области културног туризма у Европи.

-Као и предходних година, тако ће се и ове године Туристичка огранизација општине Жагубица представити на сајму.

Припреме су у току и по речима Драгише Богдановића, радника Туристичке организације општине Жагубица, Туристичка организација општине Жагубица је доста планирала ове године да изложи на сајму (флајере, пропагандни материјал, туристичке карте и тд.).

Оно што је најновије и најбитније што ће Туристичка организација ове године изложити на свом штанду јесте туристичка карта општине Жагубица, као и туристичка карта насеља Жагубица, која је од вишеструког значаја за саму локалну самоуправу. У туристичкој карти биће тачно назначене природне лепоте, заштићени природни споменици културе, културно историјски споменици, затим на њој ће бити приказани картографски знаци, а посебно ловна подручја, као и ток Млаве, Рибарска клисура, Горњачка клисура и тд.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=Izb8HL04-Kc{/videobox}

 

 

 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB