• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Санација штета од поплава у Рибару

Radovi na popravci puta u RibaruЛокално руководство општине Жагубица је већ увелико ангажовано на решавању проблема насталих услед обилних киша. Адекватна помоћ пружа се у складу са приоритетима, а ради се на санирању штета на инфраструктиурним објектима, мостовима, путевима. То представља основ за даље несметано функционисање житеља општине Жагубица - што је и циљ радова који се изводе.

Екипа ЈКП "Белосавац" је ових дана ангажована на поправци пута у селу Рибаре. Слободан Петровић, руководилац послова, каже да је санација пута  у "доњој мали" неопходна јер је  оштећен приликом поплава, те мештани овог дела насеља ову деницу могу да пређу искључиво пешака. Засад све иде по плану и потребно је два до три дана да се иѕведу радови. Након тога, уследиће поправка деонице пута према Рибарској цркви.

По речима председника Месне заједнице ,,Млава" Рибаре Топлице Радосављевића, рибарци не памте овакво изливање Млаве. "Штета је евидентна, а урадиће се оно што се може, једно по једно у складу са новчаним могућностима", истиче Радосављевић.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=wXud9Q4EjBE{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB