• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Следи завршна фаза радова на изградњи ловачког дома

Potpisivanje ugovora zavrsne faze radova na Lovackom domuРадови на завршетку изградње ловачког Дома у Жагубици биће настављени у најкраћем року , па је с тим у вези у петак 24. априла уприличено потписивање уговора са новим извођачима радова. Уговор су потписали Бранислав Живковић, председник  Ловачког удружења „Јован Шербановић“ и Владимир Михајловић, власник фирме „Микси колор“ - која ће бити извођач радова на дому, у присуству заменика председника општине Жагубица Љубише Јовкића и Светомира Пејића, управника ловишта.

Бранислав Живковић, председник Ловачког удружења „Јован Шербановић“ рекао је да је у протеклом периоду постигнут велики успех изградњом ловачког Дома који је од изузетне важности за ловце, како општине Жагубица, тако и шире:

„Заједнички продукт добре сарадње локалне самоуправе и ловачког удружења полако добија своју завршницу која ће бити подједнако корисна за све: ловце, туристичку понуду и понајвише локални развој Хомољске општине Жагубица“, истакао је Живковић након потписивања уговора.

Извођач предстојећих радова обавезао се да ће планиране активности спровести у складу са уговорном обавезом, а послове завршити по договореном плану.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=NQyh0yFiUmI{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB