• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Техничка школа прославила 36. рођендан

-36 rodjendan Tehnicke skole u ZagСредња „Техничка школа“ у Жагубици прославила је 36. рођендан уз присуство челника општине Жагубица, гостију суседних општина, директора школа, установа и јавних предузећа.

Како је навео директор средње школе, Душан Милосављевић, дан школе је и права прилика да се сумирају резултати рада приказани у годишњем извештају и предочи план за текућу годину коју ће запослени реализовати, а основни задатак школе је првенствено да се усаврши рад са циљем да се ученицима пренесе најбоље знање.

„Сви смо свесни да без знања и његове примене у пракси, нема развоја и напредка друштва. Зато, ако успешно будемо радили оправдаћемо наше постојање, јер нам због недовољног броја ученика прети затварање школе. Борба за опстанак установе, поред осталог значи и квалитетан рад свих у школи. Прошле године смо од надлежне комисије Министарства просвете оцењени да добро радимо и на тај начин оправдавамо наше постојање и очекивања наших ученика и њихових родитеља. Наш колектив у целини даје пун допринос успешном развоју, напредку и зацртаним циљевима школе, што ће чинити и у будућности, а све у интересу наших ученика. Зато овом приликом желим да колектив школе јавно похвалим и очекујем да ће и даље успешно радити“, рекао је директор Техничке школе Душан Милосављевић.

Средњошколци су се уз несебичну помоћ професора потрудили да програм буде разноврстан, па су приказали глумачке, драмске и играчке способности у којима су, судећи по громким аплаузима, уживали сви присутни.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=zizj8ifFk78{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB