• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Туристичка организација општине Жагубица учествоваће на Сајму туризма 2015

Najava za Sajam Turizma 2015На Београдском сајмуће од 19. до 22. фебруара бити одржан 37. Међународни сајам туризма, на коме ће туристичке дестинације представити 1.100 излагача из 50 земаља света. Истовремено са Сајмом туризма организују се још три манифестације - 11. Међународни сајам опреме за хотелијерство и угоститељство ХОРЕЦА, БеоWине и Сајам сувенира. Ове године земља партнер биће Уједињени Арапски Емирати.

Као и претходниих година, туристичку понуду ће представити и Туристичка организација општине Жагубица која ће, по речима директорке Мартине Лукић, и ове године наступити самостално и на штанду имати довољно простора да изнесе обогаћену понуду многобројних производа из Хомоља:

,,Туристичка организација општине Жагубица се за предстојећи Сајам припрема од децембра. Много је ситница које морамо ускладити и припремити како би општина Жагубица иТуристичка органиyација биле запажене како од посетилаца, тако и од стране излагача на Сајму. Новине свакако постоје, најпре што се тиче промотивног материјала: штампамо нови водич “са ТОЗОМ кроз Хомоље”, где су назначене све туристичке дестинације које туристи могу видети и доживети у Хомољу. Трудимо се да сваке године наступимо са нечим новим, тако да ће бити и нових излагача као што је нпр. Етно село надомак Тршке цркве које у свом ресторану поред хране има и смештајне капацитете , што је веома важно за туристичку организацију и саму општину. Наступамо самостално, пре свега зато што имамо пуно излагача који се у Хомољу баве производњом здравих производа, а свако ће од њих имати довољно простора да све изложи како ваља и на тај начин прегледно и јасно представи “део Хомоља” на штанду који ћемо имати“, истиче директоркаТуристичке организације општине Жагубица .

Мартина Лукић је, између осталог, позвала све заинтересоване да се придруже на штанду општине Жагубица, где ће бити и доста изненађења које за сада не жели да открије.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=5RLAg_mEjFA{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB