• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Турнир у малом фудбалу „Сиге 2015“

1Zavrsen turnir u malom fudbalu SIGE 2015Последњи у серији турнира у малом фудбалу који се ове сезоне организују у општини Жагубица, био је турнир у насељу Сиге.

Турнир је трајао седам дана, а ове године окупио је 16. екипа, за две више него прошле сезоне, што је знак да у овом насељу  ово такмичеље све више добија на популарности.

На турниру су се такмичиле 4 екипе пионира, 2 екипе петлића и 10 екипа сениора, а пионири су постигли следеће резултате: Прво место освојио је "Зов Хомоља",  друго место "Мала Колумбија" и треће место "Сложна браћа".

Организатор овогодишњег турнира био је Фудбалски клуб "Бест" Сиге у сарадњи са месном заједницом, а генерални покровитељ била је општина Жагубица.

Према речима организатора, циљ организовања оваквих спортских дешавања је окупљање што више младих људи и промовисање здравог начина живота, као и подизање свести грађана на један виши ниво.

Турнир је поред председика општине Жагубица Сафета Павловића, пратила и Оливера Пауљескић, народни посланик у Скупштини Републике Србије, која је на крају свих утакмица честитала победничкој екипи, а уједно и организаторима у свим месним заједница на  квалитетно организованим  турнира.

"Завршио се циклус свих турнира који се ове године организују у општини и оно што могу да кажем јесте да су сви турнири по месним заједницама јако добро организовани, да су били посећени. Грађани су могли видети квалитетне утакмице. На терену је било доста добрих екипа. Драго ми је да смо имали и доста екипа са стране, што указује на то да се у нашој општини одигравају јако квалитетни турнири. Обзиром да је локална самоуправа главни покровитељ свих турнира у општини, тиме указујемо да општина доста улаже у спортске манифестације и тако ћемо наставити и даље", истакла је Оливера Пауљескић, народни посланик.

Утакмица за треће место одиграна је између екипа "Крупаја" из Крупаје и "Победа" из Осанице, а завршена је резултатом 1:0,док су друго и прво место освојиле екипе "Бест" Сиге и "Жика Бомба" Лазница.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=5srjcc9S5Ss{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB