• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Уведено грејање у подручном одељењу школе у Осаници

-Uvedeno parno grejanje u os u OsaniciРадови на сређивању школских објеката у општини Жагубица спроводе се пуним интензитетом како би ученици школску годину дочекали у лепшим просторијама и учионицама. Поред матичне школе „Моша Пијаде“ у Жагубици, где су у току радови на термичкој изолацији и поставци нове столарије, упоредо се ради и у издвојеним одељењима као што је објекат у Осаници, где се ради грејање. Комплетно особље издвојеног одељења у Осаници, не крије задовољство, јер с обзиром да у школи до сада није постојало парно грејање, новоуведено  ће пуно значити.

По речима брачног пара Станишић, који раде као учитељи у Осаници, решен је приоритет који ће допринети унапређењу наставе, јер ће ученици у грејној сезони имати устаљену температуру ваздуха што ће им улепшати боравак у установи. Уз несебичну захвалност локалном руководству, учитељ Мирослав Станишићпридаје велики значај радовима, поготовошто ће ученици наставу похађати у топлијим учионицама, а то је велики корак ка унапређењу наставе, поготово када су јаке зиме и мразеви.

Радови у подручном одељењу у Осаници добијају завршницу, a oбећање задато од стране локалног руководства, испуњено је. Тако ће за 37 ученика, колико похађа наставу у издвојеном одељењу у Осаници, услови школовања бити квалитетнији.

Поред тога што је решила још један обећани задатак, локална самоуправа и даље ће помагати  и у сарадњи са представницима месних заједница испуњавати  дaтa обећања.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=4ZVWJsZFtck{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB