• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Уређен трг у селу Сиге

Uredjen trg u selu SigeУ општини Жагубица пред новогодишње празнике ужурбано се ради и крају се приводе крупнији послови како би се мештанима омогућило да наредну годину дочекају пуни елана и добре воље.  Становници села Сиге већ дуже време чекају на уређење центра насеља, што се коначно и остварило. Уз велику помоћ општине Жагубица и локалне самуправе Савет Месне заједнице у Сигама ради на асвалтирању трга у центру насеља.

По обиласку радова председник СО Жагубица Милена Пајић је прецизирала:,, Oво је једно од обећања које смо испунили заједно са коалиционим партнерина и надам се да су мештани Сига задовољни оним што је урађено до сада.“

Радове је такође обишао и председник општине Жагубица:,, Мислим да Сиге као насеље овим завршним радовима добија, слободно могу рећи, најбољи центар на територији целе општине. Осим уређења централног дела, већ дуже време траје и изградња цркве где су донатори грађани и општина Жагубица која је уложила средства. Проблем у Сигама је још и река која изласком тече у правцу Крепољина, а изливањем је такође изазвала одређене штете које ћемо у будућности решити“, рекао је Павловић.

Заменик председника Месне заједнице Сиге Љубодраг Ружић, изразио је захвалност општинском руководству на челу са преседником Сафетом Павловићем, на ангажовању и помоћи.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=_EH77Q0Njr4{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB