• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Ускоро завршетак радова на водоводу у Рибару

MZ ribareПочетком године изабран је нови Савет Месне заједнице "Млава" Рибаре. За председника Савета МЗ Рибаре именован јеТоплица Радосављевић из Рибара који је за телевизију  "Хомоље" говорио   о завршеним, започетим и планираним активностима у циљу квалитетнијег живота у селу :

"Започети су радови на изградњи водоводне мреже, што је један од битних  проблема који тишти мештане. Поред асфалтирања и насипавања путева урађена је деоница према брду где већина становништва одлази на салаше. Послови на сређивању Дома културе су започети, а према најавама биће завршени у скорије време. Од планова издвајам приоритете, а то су завршетак радова на водоводу, сређивање пољских путева, насипавање пута  на месту тзв "Река", сређивање пута према гробљу и деонице према цркви. У сарадњи са локалном самоуправом потрудићемо се да урадимо што више за мештане насеља Рибаре", наводи новоизабрани председник Месне заједнице  "Млава".

 Иако село Рибаре има изгласан месни самодопринос и новац који се издваја из ове касе за поједине радове, највећу помоћ и подршку у реализацији  послова Месна заједница добија од локалног руководства општине Жагубица која издваја средства за веће инвестиције.

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=gPxWoXwigfc{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB