• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Ускоро отварање просторије за омладину у Јошаници

Sredjivanje prostorija za omladinu sela JosanicaКрај године је право време да се сумирају резултати постигнутих успеха у свакој општини, па и у Жагубичкој. Општинско руководство општине Жагубица је по свим насељима вредно радило и градило током године, па ће тако и омладина села Јошаница добити своје просторије. Према најавама извођача радова, сала за омладину при сеоском Дому културе биће завршена нешто после Нове године, па ће омладина дочек Православне Српске године сигурно организовати у новим уређеним просторијама. Локална самоуправа осим на омладину, мисли и на остале мештане села, па тако уређује сеоске путеве и реализује остале приоритете у договору са саветом Mесне заједнице „Будућност“.

Насеље Јошаница обишао је и председник општине Жагубица Сафет Павловић у пратњи председника Скупштине општине Милене Пајић и заменика председника Љубише Јовкића.

„Радови на главном путу ка селу, који се спаја са регионалним путем теку по плану, а ради се на ископу канала поред истог како се вода од падавина не би изливала на пут и штетила коловозу. Ради се на местима која су критична у дужини од око три километара. Такође је при крају и сређивање просторија Дома културе, где ће своје време проводити омладина за различите активности“, рекао је Павловић.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=pSYBk2epAxc{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB