• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Финална утакмица турнира „Жагубица 2015“ завршена резултатом 0:1

TURNIR 2015Веома добра и у појединим тренуцима драматична финална утакмица, обележила је завршницу Светоилијског турнира у малом фудбалу „Жагубица 2015“. За прво место надметале су се екипе „Жика Бомба“ и „Хомоље - Оранж ауто“ а реултат је 0:1. Такмичење су и ове  године организовали Месна заједница „Врело“ Жагубица и општински фудбалски Савез.

Пехаре су капитенима најефикаснијих екипа поделили председник општине Жагубица, председник фудбалског Савеза општине Жагубица и за категорију пионира председник Скупштине општине.

Игра коју су приказали играчи 17. екипа на Светоилијском турниру у малом фудбалу „Жагубица 2015“, који је одржан од 22. до 31. августа је по мишљењу играча могла је бити и за нијансу боља а турнир је у потпуности оправдао очекивања.

Учешће је узело укупно 13. екипа у сениорској и 4. екипе у конкуренцији пионира. Треће место у категорији сениора заузела је екипа фудбалера СУР „Лале“ Жагубица. Пионири су остварили следећи пласман: прва је екипа „Хомоље - Оранж ауто“, друга „Критична ситуација“ из Рибара, а трећа „БМВ - дортунд“ из Лазнице.

turnir 2015-zajednicka

{videobox}MdvIsoyXMt4{/videobox}

 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB