• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Хуманитарна приредба "Деца - деци"

Humanitarna priredba Deca deci-ZagubicaОвих дана у вртићима широм Србије увелико се одржавају свечаности поводом испраћаја прешколаца у први разред. Тако је предшколска установа "Полетарц" Жагубица, 09. јуна, организовала завршну приредбу хуманитарног карактера на којој су учествовала деца свих група како матичног тако и подручних одељења "Полетарц".

Директор Предшколске установе "Полетарц" Мирјана Марковић Милосављевић, рекла је да је завршетак боравка у вртићу први пређени степеник у животима деце, а за васпитно- образовно особље понос.

"Данашња приредба "Деца - деци" је хуманитарног карактера, а за децу угрожену елементарном непогодом прикупили смо 35 000 динара, па се овим путем захваљујем свима који су посетили приредбу. Потрудили смо се да приредба буде креативна, маштовита и весела. У име колектива Дечјег вртића, и у име васпитача, свим предшколцима желим срећан полазак у први разред, да им вртић остане у лепој успомени као што им је био боравак у вртићу. Сматрам да су предшколци спремни за полазак у школу јер су у вртићу стекли доста знања и научили нове појмове из свих васпитно образовних области, социјализовани су, имају добру комуникацију и усавршен говорни статус, што је добра основа за даље образовање", истакла је директорка Предшколске установе у Жагубици.

Свака група предшколаца имала је своју поруку за крај дружења са васпитачима. У част деци која одлазе из вртића, сви су приказали најбоље што знају и осмехом и игром пожелели будућим првацима лепе и срећне школске дане. Присутни су уживали у топлим речима којима су деца описала своје предшколске дане и спремност за нове авантуре у одрастању.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=0qIRtsprZ8E{/videobox}

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=KLJaMoacmG4{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB