• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

28. Рођендан вртића "Полетарац"

28 rodjendan vrtica Poletarac ZagubicaУ понедељак , 12. маја, у просторијама Предшколшке установе "Полетарац"  у  Жагубици, владала је слављеничка атмосфера - славио се 28. рођендан вртића. Свечаности су присуствовали руководство општине Жагубица, директори образовних установа, васпитачи, деца матичног и издвојених одељења и остали запослени у вртићу "Полетарац".

Славље је почело дувањем свећица на великој торти са најлепшим замишљеним жељама за здравље, срећу и више деце у свим групама. Малишани су са васпитним особљем дружење наставили журком која је започела рођенданском песмом, а потом је уследила кратка приредба, где су "полетарци" кроз музику и ритмику приказали креативност и на присутне пренели позитивне дечје емоције.

Госте је поздравила директорка вртића Мирјана Марковић Милосављевић, где је истакла да је жагубички вртић са традицијом  дугом 28. година, достигао висок ниво у реализацији образовно - васпитног програма и неге детета, а све што је урађено до сада захтевало је много труда и ангажовања. Креативност и  мотивација су основа у раду са циљем  да се деци обезбеди квалитетан живот унутар установе и лепо детињство.

Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица, рекао је  да ће руководство општине и даље сарађивати са вртићем на обострано задовољство и испред локалне самоуправе упутио најбоље жеље поводом прославе 28. рођендана.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=lsD9zPC0MTQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB