• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Xуманитарна приредба за угрожене у поплави

Humanitarni koncert za ugrozene u poplavama u ZagubiciУ сали Дома културе у Жагубици одржана је хуманитарна приредба под називом "Помозимо жртвама поплава". Учешће су узели ученици Техничке школе Жагубица и КУД "Хомоље ". Улаз је био слободан, а сав прилог ће бити опредељен у сврху помоћи угроженом становништву у поплављеним подручјима.

Посетиоци су пре почетка програма сходно могућностима могли дати новчани прилог, што су и учинили представници локалног руководства, међу којима су били Небојша Илић, председник Скупштине општине Жагубица и Душан Милосављевић, помоћник председника и директор Техничке школе, као и директори Јавних предузећа и установа и остали посетиоци.

Са пуно надарености и уметничког израза представио се бенд средњошколаца Жагубице, а складан одабир музике изазвао је задовољство присутних и учинио да публика заиста ужива у наступу. У три наврата су традиционалне фолклорне сплетове извели чланови КУД-а "Хомоље",  а потом су салом одјекивали и звуци фруле,  предивних рецитација и изворних песама.  Једном речју, било је за сваког по нешто.

Учесници програма су хуманим гестом показали да лепом речју стварају свој свет  и да се многе ствари само добром вољом могу покренути  и тако помоћи људима којима је то неопходно.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=XtWHqYOcKSg{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB