• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Јесењим карневалом почела "Дечја недеља" у жагубичкој општини

Jesenji karnevalУ понедељак, 07. октобра, у Жагубици је у организацији васпитача припремно-предшколског програма Дечјег вртића "Полетарац" организован  јесењи карневал. Родитељи су показали изузетну маштовитост правећи костиме и маске за своју дечицу. Представљајући јесење плодове, различитим креацијама, окићени лишћем, малишани су прошетали  главном улицом Жагубице.

Циљ овог дела програма, организованог  у оквиру "Дечје недеље", био је дружење деце и родитеља, развијање маштовитости, пре свега код деце и креативност приказивања јесени кроз различита мишљења.

Почев од најмлађе до најстарије групе вртића, у колони су били васпитачи, директорка вртића, баке, деке, маме и тате.. У брижљиво израђеним костимима, углавном по жељи родитеља, својом  лепотом, учесници карневала скретали су пажњу свих пролазника мамећи изразе искреног одушевљења и дивљења.

Време  је било прохладно и ветровито, али је зато атмосфера била весела и топла. Деца су задовољно шетала, срећна што су тог дана били главни актери, а остали уживали гледајући их срећне и насмејане.

Активности цртања на асфалту су такође један од садржаја  Дечјег вртића у оквиру недеље детета. По слободној вољи деца су шарала по асфалту у главној улици испред зграде општине. Група старијег узраста цртала је у центру, док су две млађе јаслене групе бојиле на тераси вртића. Занимљиво је било гледати цртеже разних боја, кућице, дрвеће, срца, сунце, школице и многе друге.

Заједно са васпитачима, млађи и старији предшколци  потрудили су се да наредних  дана део главне улице Жагубице  буде у знаку радости поводом Дечје недеље. 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=6x7jLs75eyo{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB