• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Активности у Месној заједници "Врело" Милановац

Mesna zajednica MilanovacМесна заједницa "Врело" Милановац, труди се да препозна и схвати потребе својих мештана,решавајући им свакодневне проблеме на што ефикаснији начин, с циљем повећања квалитета живота. Велимир Мијаиловић, потпредседник Савета Месне заједнице "Врело" најавио је више радова које месна заједница планира да спроведе у дело, а неке активности су већ увелико у току. Већина послова се, како каже, обавља уз помоћ локалне самоуправе општине Жагубица:

"Управо смо завршили асфалтирање улице у центру села која је била у веома лошем стању. Предстоје нам радови на путу дужине око 1800 метара где ћемо урадити насипавање крупним материјалом и где ће такође помоћи локална самоуправа општине Жагубица. Радимо на уређењу просторије за пензионере где се очекује постављање иберцуга и плочица за дан, два. У току је израда документације за израду моста код игралишта, а овај посао ће ићи преко Дирекције за изградњу и развој општине Жагубица. Приоритет изнад свега је водоснабдевање мештана села Милановац, а решавање овог проблема је већ почело израдом пројектне документације, а потом ће уследити и конкретни радови како би мештани добили здраву и исправну воду за пиће за коју су врло често ускраћени поготову у летњем периоду. Добро сарађујемо са локалном управом и председником Сафетом Павловићем. Одрађено је доста посла, а очекујемо да до краја године све планирано реализујемо. Предстоји још много радова да би се боље живело али треба доста и времена и новца“, истиче потпредседник Савета Месне заједнице "Врело" Милановац Велимир Мијајловић.

Уз подршку локалног руководства општине Жагубица у најскорије време биће реализовани приоритети од којих је најбитније водоснабдевање.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=NcysZan8DYc{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB