• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Асфалтирана Кнез Михајлова у Жагубици

-Asfaltirana Knez Mihajlova u ZagubiciJедна од најпрометнијих улица у насељу Жагубица - Кнез Михајлова, добила је нови асфалт, а само насеље лепши изглед. Собзиром да је деоница на којој  се радило у протеклом приодудео регионалног пута, асфалтирању су, у складу са правилима и прописима које налажу руководећи органи предходиле комплетне предприпреме како би све било усклађено са потребним нормативима.

Заменик председника општине Љубиша Јовкић, био је на терену и том приликом истакао да је за сада асфалтиран само део Кнез Михајлове улице у Жагубици, а да ће се радови сигурно наставити кад буду лепши временски услови, тако да ни мештани другог дела улице неће бити ускраћени за асфалт.  

Јовкић је такође образложио да су у поменутој улици која је сада асфалтирана претходиле и активности чијом су завршницом грађанима решени велики проблеми, са којима су били суочени нарочито приликом обилнијих паравина:

„У овој улици је урађена кишна и фекална канализација, тротоари са обе стране и нов асфалт. У склопу ове улице имамо и нов паркинг који ће растеретити паркиралиште испред општине, тако да ће овај део центра у Жагубици личити на један градски центар и грађанима од сада омогућити лакше функционисање у саобраћају који је иначе оптерећен у овој улици, јер је ово регионални пут којим се крећу пуно путничких возила, као и тешка возила“, рекао је заменик председника општине.

Анкета спроведена у неколико наврата са становницима Кнез Михајлове у Жагубици показала је задовољство суграђана, што у исто време за општинско руководство представља корак даље и подстицај да сви добију основно за бољи живот. Немерљиво задовољство за локалну самоуправу, представља и чињеница да се  новац улаже у праве ствари поготово када  је у питању инфраструктура која је свакако приоритет. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=K_RNGMDpZJ4{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB