• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Бољи услови рада у вртићу "Полетарац"

Vrtic PoletaracИнвестирањима Општине у Предшколску установу "Полетарац" у последњих пет месеци сарадња је интензивирана и постала је јако конструктивна. Општина Жагубица  је реновирањем објекта, набавком опреме за бољи боравак деце у добрим и квалитетним условима знатно унапредила рад установе на свим нивоима.

Општина је уложила значајна средства у реновирање унутар самог објекта. Замењена су улазна врата вртића која су била у дотрајала, ходник је поплочан, купљен је "Виледин" програм за одржавање хигијене подова, затип професионални "Виледин" програм за одржавање хигијене стакала, програм за одржавање хигијене кухиње, као и санитарија, што је олакшало рад радника који раде на пословима одржавања хигијене. Такође су реновирани подови - постављањем ламината у свим канцеларијама, ходнику испред канцеларија и у делу где се васпитачи пресвлаче. Купњен је професионални усисивач, шпорет са равном плочом, као и кухињски апарати помоћу којих се храна квалитетније и брже спрема за добробит деце. Све васпитне јединице по насељима су адаптиране и створени су оптимални услови за рад и боравак у вртићима и јаслицама.

У дечјем вртићу "Полетарац" има доста новина а управо су се вратили и са седмодневног зимовања, те је то био још један повод наше посете. А што се планова за убудуће тиче, по речима директорке дечјег вртића "Полетарац" у Жагубици, Мирјане Марковић, ове године је у плану инсталирање комплетног видео надзора, тако да камере покривају цело двориште и улаз у саму установу. Такође је у плану да се свака васпитна установа опреми клима уређајима.

 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=hY_cOtEs1T4{/videobox}

 

 

 

 


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB