• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Грађевинска сезона у пуном јеку

Asfaltiranje ulica u SelistuУ општини Жагубица започете су конкретне активности на сређивању саобраћајница, локалних путева и улица по насељима. Обављају се припреме за асфалтирање на  неколико локација, пресвлачење и комплетно асфалтирање делова који су проблематични. Актуелне радове у насељу Селиште обишао је и председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима, коме су мештани приликом разговора изразили велику захвалност на ангажовању и асфалтирању деонице пута која је до сада била посута ризлом и врло често ископана од кише.

Директор Дирекције за изградњу и развој, Владан Мошић, каже да је део посла, крпљење ударних рупа у већини села одрађен, а предстоји наставак радова на осталим планираним локацијама.

"Ако говоримо о нивоу целе општине Жагубица, радове ћемо у овој сезони изводити на многобројним локацијама, а њихова вредност је више од 20 милиона динара. То представља тренд започет у последљих пар година и надамо се да ћемо у наредном периоду број неасфалтираних улица свести на минимум. Надам се и даље доброј сарадњи са мештанима који учествују у партиципацији и истичем изузетну сарадњу Дирекције и локалне самоуправе", издваја Мошић.

Према његовим речима, уколико временски услови буду дозволили, планирани послови за ову годину биће завршени на време. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=VwG-wdPVydY{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB