• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Дан ОШ "Мошa Пијаде" у Жагубици

Dan osnovne skole u ZagubiciРођендански поклон локалне самоуправе у Жагубици ученицима и свим запосленим за 179. рођендан Основне школе ’’Моша Пијаде’’ је лепши и функционалнији екстеријер што ће им обезбедити знатно боље услове рада и постизање још бољих резултата. Према речима председника општине Жагубица, истурено одељење ове школе у Осаници добиће нов систем за грејање.             

Пригодним програмом обележен је Дан ОШ ‘’Моше Пијаде’’ у Жагубици, која са истуреним одељењима у околним насељима – Осаници, Милатовцу, Сувом Долу, Јошаници и насељима Вуковац и Рибаре броји 470 ученика у овој школској години и сви они учествовали су у припреми и реализацији обележавања рођенданске прославе своје школе која има дугу традицију постојања и рада.

На самом почетку програма присутнима се обратио  председник општине Сафет Павловић, и уз поклон за ову школску годину упутио и најлепше жеље наставном кадру, свим запосленима, а нарочито ученицима.

Одговоран и савестан рад свих запослених у протеклих годину дана резултирао је бројним учешћем ученика ове школе на такмичењима различитих нивоа где редовно постижу добар пласман и одличне резултате, а овом приликом најуспешнији међу њима су и награђени.              

Најсвечанијем и најважнијем дану за основну школу у Жагубици присуствовали су и чланови локалне самоуправе пружајући својим присуством и моралну подршку да ученици и наставни кадар наставе са овако добрим радом и даље.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=-QFkvh4O2TQ{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB