• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Дан школе у Лазници

Obelezen Dan skole u Laznici 2015Основна школа ‘’Јован Шербановић’’ у Лазници koja је са радом почела давне 1865 године, у суботу, 20. јуна, обележила је свој Дан и завршетак школске године.

У оквиру обележавања Дана школе, изведен  је пригодни програм који су припремили ђаци у сарадњи са својим наставницима и учитељима, а најуспешнији су и награђени.

Приредби коју су извели ученици школе присуствовали су и челници локалне самоуправе, на челу са председником општине Сафетом Павловићем, који је на самом почетку свечаног дела програма  поздравио присутне и истакао да локална самоуправа подједнако води рачуна о свим школама на територији општине.

Према речима директора школе  Станише Зрнкаревића, сарадња са локалном самоуправом је изузетна од 2012.године, од када људи y општини имају разумевања за потребе ђака и професора, те је у претходном периоду урађено доста тога на реновирању и техничкој адаптацији зграде школе.

Приредбу је пратила и Оливера Пауљескић, народни посланик у Скупштини Републике Србије, Љубиша Јовкић, заменик председника општине Жагубица, Душан Милосављевић, помоћник председника општине, Милена Пајић, передседник СО Жагубица, као и директори јавних предузећа и установа.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=xOQLeJYmK_M{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB