• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Дружење са песником пред почетак дечје недеље

Decija nedelja 2014 ZagubicaОве године Дечја недеља посвећује посебну пажњу оснаживању породице и подстицању климе за остваривање права сваког детета да одраста у породичном окружењу.Стога ће се Програм активности у 2014. години у Србији одвијати под мотом: "СВАКО ДЕТЕ СРЕЋНОГ ЛИЦА ЧУВА ЈЕДНА ПОРОДИЦА".

У склопу активностиДечје недеље Oсновна школа "Моша Пијаде" организовала је "дружење са песником" за основце.У Дому културе у Жагубици занимљиве приче представио књижевник Урош Петровић из Београда.

Обележавање Дечје недеље има дугу традицију, указује на важна питања и истиче потребу даљег развоја,савременог националног система за промоцију и заштиту дечијих права.     Ове године у реализацији Програма активности за време трајања Дечје недеље сви актери даће допринос остваривању права детета да одраста у породичном окружењу: биолошким, усвојитељским, старатељским и хранитељским породицама. Програм активности Дечје недеље чини низ активности на републичком и локалном нивоу, уз пуно учешће деце и младих.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=OKLbzJSZzUo{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB