• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Завршен пролећни део првенства у фудбалу

1OFK Homoljac ZagubicaРуководство Фудбалског Савеза општине Жагубица сумира утиске након завршеног пролећног дела првенства за такмичарску 2013 - 2014. годину.  Наиме, 15. јуна одигране су и последње утакмице чиме је окончано такмичење у свим фудбалским нивоима где се надмећу играчи клубова са територије општине Жагубица.

Дејан Тошић, председник Фудбалског Савеза општине Жагубица каже да је задовољан пласманом клубова у сезони која је завршена, а оно што даље предстоји, јесу припреме за многобројне активности које ће допринети бољем пласману и ефикаснијим резултатима у следећој такмичарској сезони.

"Фудбалски клуб "Хомољац" такмичи се у зонском степену група "Дунав" где је  у такмичарској години заузео седмо место. У окружном степену такмичења имамо два клуба: из Сувог Дола и Крепољина који су заузели трећу и четврту позицију. У Општинској Фудбалској лиги, која броји девет екипа, најбоље се рангирао фудбалски клуб "Борац" из Вуковца. Међутим, након одигране бараж уткамице где се екипа "Борца" састала са екипом БСК -а из Божевца и изгубила резултатом 1:4, није стекла услов да се такмичи у вишем рангу такмичења", наводи председник Општинског Фудбалског Савеза Жагубица.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=FMwbLdbTfI0{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB