• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Избори за чланове савета месних заједница

Председник Скупштине општине Жагубица Небојша Илић, потписао је одлуку о расписивању избора за чланове савета месних заједница: „Врело“, „Суви До“, „Милатовац“, „Вуковац“, „Пионир“, „Млава“, „Победа“, „Горњак“, „Бигар“, „Милановац“, „Крупаја“  и  „Будућност“ за подручја насељених места Јошаница, Близнак и Медвеђица.

Као што је и навео председник жагубичког парламента Небојша Илић, рокови за спровођење и вршење изборних радњи за избор чланова савета есних заједница на територији општине Жагубица почели су да теку од дана доношења ове одлуке.

„Бирачке одборе за спровођење избора за чланове савета месних заједница чине председник и два члана одборакоји имају заменике. Проширени састав бирачких одбора чиниће представници подносиоца  предлога кандидата који за то испуњавају услове, док ће трошкови проширеног састава Изборне комисије, као и бирачких одбора, пасти на терет предлагача“, образложио је Илић, који је позвао грађане жагубичке општине да у што већем броју изађу на предстојеће изборе за чланове савета месних заједница.

 

{videobox}http://www.youtube.com/watch?v=DoYynddpNis{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB