• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Инвалиди Жагубице добили просторију од општине

-Nova prostorija za invalide u ZagubiciЛокално руководство општине Жагубица поклонило је Удружењу „Инвалиди Хомоља“ још један објекат који ће особе са посебним потребама користити за реализацију планираних активности. Просторије је на употребу предао председник Скупштине општине Жагубица, а кључеве је уручио председнику удружења Дејану Грујићу.

Имајући у виду чињеницу да особе са инвалидитетом из насеља Жагубица до сада нису имале просторију прилагођену њиховим потребама, објекат који се налази на месту бившег комплекса „Извор“ у Жагубици, по мишљењу оних што ће га и користити оцењен је позитивно.

Отварању су поред представника Удружења и чланова присуствовали и заменик председника општине Жагубица Љубиша Јовкић, представник центра за социјални рад општине Жагубица, као и представници компаније Авала Ресурс.

Председник Скупштине општине Дејан Николић, рекао је да су просторије фукционалне и практичне, што је веома битно за особе са посебним потребама. Посебно се захвалио компанији Авала ресурс на великој помоћи и на одазиву када год је било потребно.

Поред инвалида Жагубице, у оквиру удружења „Инвалиди Хомоља“, свој простор за дружења добиће и инвалиди Крепољина који ће бити предат на коришћење у суботу 24. октобра.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=7vj-wGyEwSM{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB