• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Петровдански турнир “Осаница 2018”

 Zavrseno finale u Osanici 2018Један од турнира са најдужом традицијом у општини Жагубица свакако јесте и Петровдански турнир у малом фудбалу у насељу Осаница.

Учешће је ове године узело 15 екипа са разних страна, из Пожаревца, Петровца, Бора, и насеља општине Жагубица, као и момци из Осанице који су на привременом раду у Италији а који су баш за ову прилику и дошли у родно село. Такмичење је финалним утакмицама завршено  12. јула, публика је уживала у изузетном фудбалу а борба у утакмици за прво место била је веома јака. 

Треће место на Петровданском турниру у малом фудбалу у Осаници освојила је екипа „Фарма Балановић“ из Осанице, друго место припало је екипи „Мењачница Врабац - Клуб 64“, док су победници турнира фудбалери екипе „Дукат – Влашко коло“ Осаница – Италија.

Победник је проглашен након извођења пенала у два наврата, а финална утакмица окончана је резултатом 8 : 9.

Турнир су пратили и представници локалног руководства Предраг Ивковић, заменик председника општине, Миле Перић, заменик председника Скупштине општине, Душан Милосављевић, помоћник председника, као и Владан Лазић, директор Туристичке организације и чланови Савета Месне заједнице „Победа“, као главни организатори, уз генерално покровитељство општине Жагубица. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=RyZDz9zZRJ4{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB