• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Одржана IV „Саксофонијада“ у Сувом Долу

 Saksofonijada u suvom Dolu 2018Велики број изузетних такмичара, одлична атмосфера у публици, оштра конкуренција и детаљна организација, у једној  реченици сажман утисак са четврте суводолске „Саксофонијаде“.

Музичар који је обележио једну епоху народне музике, учинивши прекретницу у истој увођењем класичног џез инструмента у народна кола, што је брзо освојило срца публике давних 60 – тих година, отишао је из Сувог Дола у свет, а данас његови следбеници доводе свет у Суви До. 

Манифестација „Саксофонијада 2018“ одржана је 18. јула у организацији Туристичке организације општине Жагубица, чији је генерални покровитељ општина Жагубица.

Пригодним говором „Саксофонијаду“ је отвореном прогласио Миле Перић, заменик председника Скупштине општине Жагубица, док је њен значај нагласио и Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица.  

 Од неколико десетина такмичара титулу најбољих понели су: у категорији јуниора: треће место Стефан Јанојлић из Смедерева, друго Давид Јовић из Јошанице,док је први био Лазар Алимпијевић из Деспотовца.

У категорији сениора: трећи је био Никола Пауновић из Старчева, други Срећко Првуловић из Грацкова, док је победник „Саксофонијаде 2018“, Владан Алимпијевић из Ломнице. 

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=pH0voRR-7X8&t=1s{/videobox}

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=mC8LsCnWVJM&t=641s{/videobox}


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB