• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Poslovnik OIK 1

SPISAK OVLASCENIH SLUZBENIH LICA 1

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о буџету општине Жагубица за 2019 годину

Јавна расправа о Нацрту Одлуке о буџету  општине Жагубица за 2019 годину, којој су присуствовали представници Јавних служби, Установа и предузећа, одборници Скупштине општине  Жагубица,  чланови општинског већа, представници Месне заједнице као и заинтересовани грађани  одржана је у понедељак 10 децембра.

Основне , најбитние, позиције и ставке Нацрта Одлуке о буџету за 2019 годину, образложили су Тања Милошевић, шеф службе за Буџет општинске управе Жагубица и Влада Тодоровић, руководилац одењења за финансије.

Буџет општине Жагубица, како је речено на Јавној расправи,  има и изузетно изражену  и социјалну компоненту при чему су задржани и бесплатан превоз путника, бесплатан боравак деце у предшкој Установи,  субвенције у пољопривреди , као и позиције које нису директно социјалне али утичу на квалитет живота. 

Конкретна питања, предлози и сугестије допринеће да Нацрт Одлуке о буџету за предстојећу годину на основу упустава Министарства финансија и локалног руководства општине Жагубица, у складу са расположивим средствима, буде урађен на свеопште задовољство директних и индиректних корисника.  


img 663

social housing125 x 125

EP 350 200 LAT

Котлови лого

© 2022 Општина Жагубица
design by XB