• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Помоћ града Новог Сада поплављеним домаћинствима у Жагубици

 Stigla pomoc grada Novog Sada poplavljenim domaćinstvima u ŽagubiciГрадска Управа града Новог Сада определила је средства у износу од 2 милиона динара за куповину беле технике,  за помоћ поплављеним, најугроженијим домаћинствима у општини Жагубица.

Тим поводом, делегацију Новог Сада, коју је предводила Љиљана Коковић, помоћник градоначелника Новог Сада и представнике Црвеног Крста Србије и Новог Сада, уз чију је помоћ и реализована донација, примио је председник општине Жагубица Сафет Павловић.

Истакавши  велику захвалност на подршци и несебичном ангажовању челних људи Новог Сада, председник општине Жагубица Сафет Павловић, током разговора, изразио је наду за  дугорочнијом сарадњом са градском управом Новог Сада на свим пољима.

Након пријема у кабинету председника уприличена је додела помоћи за 59 породица која се огледа у додели 53 фрижидера, 33 електрична шпорета и 6 веш машина.

Захвалност свима који су учествовали у ланцу ове набавке, поред Сафета Павловића, председника општине Жагубица, исказали су и Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица, Дејан Николић, секретар Црвеног Крста општине Жагубица, као и грађани којима је помоћ уручена, у нади да апарати служе много година, да им у овакве срхе помоћ никада не затреба и да се никада не понови 02. август 2018. године.  


© 2022 Општина Жагубица
design by XB