Штампа

Банка Поштанска штедионица отворена и у Жагубици

Банка Поштанска штедионоица, једна од лидера на српском банкарском тржишту, са традицијом дугом више од девет деценија, отворила је 04. фебруара, 176 екпозитуру, другу експозитуру у општини Жагубица и то у насељу Жагубица.

Свечану врпцу су пресекли Сафет Павловић, председник општине Жагубица и Бојан Кекић, председник Извршног одбора банке, а отварању су присуствовали, руководство општине Жагубица, Предраг Ивковић, заменик председника општине Жагубица и Оливера Пауљескић, председница Скупштине општине, са сараданицима,  председници и представници општина у окружењу, бројни заинтересовани мештани, клијенти и запослени у експозитурама банке.

Присутне је најпре поздравио Дејан Поповић, директор регионалног центра Београд,  Банке Поштанска штедионица, а потом су се обратили и Сафет Павовић, председник општине Жагубица и мр Бојан Кекић, председник Извршног одбора Банке Поштанска штедионица.

Први регистровани корисник новоотворене експозитуре у Жагубици је, отварањем рачуна, постала мати Вероника, игуманија манастира Горњак.

Сви мештани општине Жагубица о услугама Банке и условима отварања текућих рачуна у Пошанској штедионици, информације могу добити  радним данима од 08:00 до 14 : 30, а суботом од 8 до 12  сати.