• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Одржана редовна XXIII Седница СО Жагубица

Предлог Одлуке о Општинској управи општине Жагубица, Предлог годишњег Програма заштите,уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Жагубица за 2019.годину, и Предлог Закључка о усвајању Извештаја о раду Општинске управе општине Жагубица, само су неке од укупно 12 једногласно усвојених тачака са седнице Скупштине општине Жагубица којој је присуствовало 23 одборника.

Након усвојеног записника са претходне седнице, Дневном реду додата је још једна тачка, која је такође усвојена једногласно: Нацрт споразума о сарадњи општина Жагубица и Босански Шамац.  

На седници је усвојен и: Предлог Решења о образовању и именовању Комисије за спровођење Јавног конкурса за именовање директора Јавног предузећа за планирање и управљање пројектима општине  Жагубица, Предлог Огласа о спровођењу Јавног конкурса за именовање директора и Предлог Закључка о усвајању Извештаја о раду овог  јавног предузећа за 2018.годину, као и  Предлог Решења о разрешењу чланова Управног одбора Предшколске установе ''Полетарац'' Жагубица, због истека временског периода на који су изабрани, затим, Предлог Решења о именовању чланова Управног одбора ове предшколске установе, Предлог Закључка о усвајању Извештаја о раду Црвеног крста Жагубица за 2018.годину и Извештај о раду Канцеларије за пољопривреду општине Жагубица за 2018.годину.

Седници су, осим одборника, присуствовали и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић и помоћник председника Душан Милосављевић.

Председник Скупштине општине Жагубица Оливера Пауљескић, захвалила је одборницима на успешном и ефикасном раду током заседања. 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB