Штампа

Поклон пакети локалне самоуправе за све ђаке прваке у општини Жагубица

Прво овогодишње школско звоно другог септембарског дана означило је почетак наставе у новој школској години у свим школама и подручним одељењима и на територији општине Жагубица.

Након приредбе, поводом пријема ђака првака, коју су припремили ученици петог разреда ,  колоне првака  кренуле су  до својих учионица где су им у знак добродошлице уручени поклони од стране представника локалне самоуправе у виду ранаца са комплетним сетом оловака, свезака и другог школског прибора.

Поклон пакете ђацима првацима у ОШ “Јован Шербановић” у Крепољину, доделио  је Предраг Ивковић, заменик  председника  општине Жагубица, док је у школама “Моша Пијаде” у Жагубици и “Јован Шербановић“ у Лазници, прваке поклонима обрадовао Душан Милосављевић, помоћник председника општине Жагубица, поздравивши  ученике, њихове родитеље и сво наставно особље, пожелевши им што успешнију предстојећу школску годину.

Локална самоуправа  општине Жагубица наставиће и убудуће да  свим ученицима обезбеђује што боље услове опремајући школе квалитетним наставним средствима, као и обезбеђивањем других услова за рад, адекватним условима у реновираним школским објектима и бесплатним превозом ученика.