Штампа

Утакмице 1. Кола Oпштинске лиге у Милановцу, Жагубици и Вуковцу

Последње три првенствене утакмице у оквиру првог кола Општинске лиге, одигране су у недељу, 15. септембра на стадионима у Милановцу, Жагубици и Вуковцу, на којима је постигнуто укупно 14 голова, што је  према оценама познавалаца фудбала податак који говори да се фудбал у општину Жагубица враћа на велика врата.

Некада је свако село било препознатљиво по свом тиму, а према свим изгледима биће тако и у будућности, захваљујући идеји локалне самоуправе да поново популаризује фудбал.

Дружење и здрав начин живота основни је мотив играча који су се радо одазвали и постали део тимова, а међу којима велики број младих, који показују вредности које ће им омогућити да напредују .

Младост у комбинацији са искуством за резултат имају квалитетан тим . За старије , искусне играче који иза себе имају више деценијско искуство у фудбалу , ово је одлична прилика да покажу своје умеће и присете се млађих дана.

Утакмице су завршене следећим резултатима: на стадиону у Милановцу гостујућа екипа Селиште из Селишта резултатом 4: 3 савладала је екипу „Бест“ Сиге; На стадиону у Жагубици утакмица  између Хомољца и екипе „Младост“ Крупаја, завршена је резултатом 0:2, док је на стадиону у Вуковцу екипа „Вуковац 98“ савладала гостујућу екипу „Врело Милановац 1971“ резултатом 3:2.

Сви љубитељи фудбала имаће прилике да сваког следећег викенда  уживају  уз добру игру и навијају за своје фаворите.