Штампа

Деца социјално - угрожених породица добила пакетиће

 Dodeljeni paketici i deci iz socijalno ugrozenih porodicaАкција компаније “Дунав осигурања” у којој је уочи новогодишњих и божићних празника, деци социјално угрожених породица и деци без родитељског старања подељено око 3 000 пакетића у преко 90 градова, завршена је 13. јануара у Жагубици.

Директор филијале компаније Дунав осигурања Пожаревац Зоран Дебељковић, подсетио је да сарадња са општином Жагубица  и Центром  за Социјални рад траје већ три године што је веома добро,  јер се наставља традиција којом се најмлађим становницима дарује осмех, а празници чине лепшим.

Поделом поклона, малишанима је приближена новогодишња чаролија која са собом доноси радост, што запосленима у Центру за Социјални рад даје додатну мотивацију за бољи рад, рекла је руководилац одељења у Жагубици, Добрила Пауљевић.  Такође је истакла да су пакетиће добила деца из социјално - угрожених породица и корисници социјално – новчане помоћи, а подељене су и  играчке које су у хуманитарној акцији прикупљене у сарадњи са компанијом ФЦЦ.

Акцији компаније “Дунав осигурања” прикључила се и локална самоуправа општине Жагубица, а додели пакета  присуствовао је  и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Поклонима су деци улепшани дани празника који су сами по себи посебни и пуни радости  а малишанима је у овој акцији подељено 20 слатких пакета.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=RWrX760LH5E{/videobox}