• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Уређење фудбалских просторија у Осаници

У селу Осаница приводи се крају уређење просторија Фудбалског клуба “Победа 1953”.

Радовима је обухваћено комплетно уређење фасаде објекта, стара и дотрајала столарија замењена је новом, санирана је кровна конструкција, а у току су радови на реконструкцији водоводне и електромреже и уградња керамике. Након завршетка радова који се очекују за десетак дана, преко 30 регистрованих јуниора и сениора Фудбалског клуба „Победа 1953“, добће комплетно уређене функционалне свлачионице за домаћине и гостујуће екипе  са купатилима, као и уређен простор за судије и записничаре.

Реновиране просторије у многоме ће помоћи и олакшати играчима клуба да наставе успешно започету  сезону али и привући још младих играча који ће ређати успехе у наредним сезонама. Такође, обезбеђен је и потребан материјал за ограђивање стадиона, па се у наредном периоду, када временски услови дозволе очекује завршетак овог дела посла.

Радове изводи предузеће за продају грађевинског материјала и обављање грађевинских послова Грмеч из Деспотовца а средства за реконструкцију објекта обезбеђена су уз подршку локалне самоуправе општине Жагубица која улаже велике напоре за обезбеђивање квалитетних услова на теренима како у Осаници, тако и широм општине Жагубица.


© 2022 Општина Жагубица
design by XB