• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Реализоване активности и планови ПУ “Полетарац’’ Жагубица

Vrtic Poletarac ZagubicaНајмлађи мештани општине Жагубица су са радошћу дочекали не само Нову годину, подржани бројним активностима од стране својих васпитача, већ сваки дан активно проводе у добро осмишљеном боравку ПУ ‘’Полетарац”.

У мају прошле године вртић је обележио свој јубилеј – 30 година рада, учествовао је на фестивалу традиционалних игара и модерног плеса у Пожаревцу где су предшколци и деца из путујуће групе освојила 1. место са влашким играма и награду за најаутентичнију ношњу.

Организовани су излети, остварена је сјајна сарадња са Удружењем васпитача Браничевског округа, као и са фондацијом Новака Ђоковића.

И оно што је наважније, одлуком СО Жагубица, од 1. септембра бесплатан је вртић, капацитети попуњени, а уплата од стране општине редовна и користи се за адекватно опремање вртића. Како је даље истакла Вања Милуитиновић, директор вртића, велику захвалност дугују председнику општине Сафету Павловићу,  на његовом разумевању и веома успешној сарадњи.

Планови за 2017. годину су такође бројни, а припреме за учешце на фестивалу дечијих драмских уметности „ДЕДАР” у Смедереву, су већ увелико у току.  Такође, већ почетком године очекује се и донација јапанске амбасаде.

У плану је и учествовање на Врелу Хомоља, као и спортске игре предшколаца.

{videobox}https://www.youtube.com/watch?v=RMlN_syBERc{/videobox}


© 2022 Општина Жагубица
design by XB