• 012 / 7643 153
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Пон - Пет 07 - 15

Општина Жагубица стипендирањем подржава младе спортисте

Локална самоуправа општине Жагубица улаже значајна средства у све дисциплине спорта, подржавајући на тај начин све младе људе и дајући им додатну сатисфакцију за даљи успех.

У прилог томе, у четвртак 5. марта, потписан је уговор о стипендирању младог  фудбалера  Михајла Павловића, полазника школе фудбала Горњак Крепољин, који је један од најистакнутијих младих играча и који је показао велико интересовање и фудбалско умеће на камповима Црвене звезде и фудбалске репрезентације Србије. Потписивању уговора присуствовао је заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић.

Своје утиске и задовољство пренели су  тренер Школе фудбала Горњак Крепољин Љубиша Царановић  и председник истоименог спортског друштва Бојан Најдановић. Они су истакли да је млади Михајло веома даровит  и да је за његов будући напредак стипендија локалне самоуправе од великог значаја, те да се надају да ће овакви потези локалне самоуправе постати пракса.

Михајлов отац рекао је да је значај ове стипендије вишеструк за родитеље као помоћ, а за младе играче као подстрек за даље напредовање у спорту.

За три године постојања бесплатна школа фудбала „Горњак“  Крепољин изнедрила је доста добрих играча за које се интересују високо рангирани клубови, што  је добра препорука за све младе  који желе да се баве фудбалом и постижу добре резултате на терену, да се што пре упишу у ову школу фудбала и постану део победничке екипе. 


© 2022 Општина Жагубица
design by XB